Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Kit ambreiaj auto | Volante ambreiaj auto (cataloguldepiese.ro). 

Site-ul Kit ambreiaj auto | Volante ambreiaj auto (cataloguldepiese.ro) este operat de societatea 4Motion Distribution SRL, cu sediul in Aleea Cumintenia Pamantului Nr 4, Bl C1.9,Sc. A, Ap 5, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/716/2015. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Kit ambreiaj auto | Volante ambreiaj auto (cataloguldepiese.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Kit ambreiaj auto | Volante ambreiaj auto (cataloguldepiese.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Kit ambreiaj auto | Volante ambreiaj auto (cataloguldepiese.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Kit ambreiaj auto | Volante ambreiaj auto (cataloguldepiese.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Kit ambreiaj auto | Volante ambreiaj auto (cataloguldepiese.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Kit ambreiaj auto | Volante ambreiaj auto (cataloguldepiese.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Kit ambreiaj auto | Volante ambreiaj auto (cataloguldepiese.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Kit ambreiaj auto | Volante ambreiaj auto (cataloguldepiese.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@cataloguldepiese.ro

Conditii garantie

Piesele auto comercializate de SC 4MOTION DISTRIBUTION SRL beneficiaza de un termen de garantie de 24 luni.
Termenul de garantie incepe de la data vanzari produsului catre consumator,avand termen de garantie nelimitat pana la utilizare. Produsele care in perioada de garantie prezinta defecte de material,de functionare sau de fabricare vor fi inlocuite cu altele noi sau daca nu sunt disponibile in stoc se va restitui consumatorului contravaloarea produselor respective cu conditia returnarii lor in termenul de 14 zile calendaristice.Nu face obiectul unei situatii de garantie uzura normala rezultata din exploatarea produsului.
Instructiuni de instalare,punerea in functiune,utilizare: conform dispozitiilor producatorului autovehiculului,inscriere in cartea sa tehnica.( Se recomanda montarea de catre personal specializat intr-un service autorizat R.A.R sau de producatorul autovehiculului.
Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele situatii:
-Piesa nu a fost montata de personal specializat intr-un service auto auorizat R.A.R (pentru reparatia respectiva,pe autovehiculului in cauza) sau de producatorul de autovehiculului.
-Piesa s-a defectat in urma unui montaj incorect sau datorita folosirii in ansamblu cu alte componente uzate,defecte sau modificate.
-Piesa a fost utilizata pentru alta aplicatie decat cea indicata de producator sau inlocuind o piesa cu alte specificatii,utlizarea eronata rezultand din datele inexacte furnizate de client sau din neconfruntarea cu piesa de inlocuit.
-Piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitarii sau intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului,nefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autovehiculului,atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator.
-Autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi ( socuri termice,electrice,mecanice).
-Autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare ( raliuri,competitii,taximetrie,transport intern si international,transport urban,distributie etc.)
-Piesa prezinta urma actiunii unor factori externi procesului normal de functionare
( lovituri,zgarieturi,indori,rupturi.)
-Piesele prezinta o uzura normala (fireasca)in concodanta cu perioada de utilizare.
Pentru ca o reclamatie sa fie calificata in conditiile de acordare a garantiei,piesele vor fi expediate catre furnizor in ambalajul original nedeteriorat,insotite de urmatoarele documente :
-Dovada de achizitionare a produsului ( chitanta/factura fiscala)in original sau copie.
-Certificat de garantie in original completat de vanzator si service.
-Dovada montarii in service autorizat pentru reparatia respectiva (copie deviz montaj).
-Factura si chitanta(bon fiscal manopera service unde s-a efectuat montajul
-Nota de constatare efectuata de personal specializat,cu descrierea defectiunii sau deficientei reclamate.
-Copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului pe care s-a montat piesa.
-Copie dupa autorizaria RAR a service-ului unde s-a montat piesa
Inlocuirea piesei in garantie se face in maxim 30 zile lucratoare.
Termenul de retur este de 14 zile calendaristice(pentru produsele achizitionate la distanta), conform OG 130/2000, caz in care cumparatorul va suporta chelutielile de transport acolo unde este cazul. Sumele vor fi restituite in termen de maxim 30 de zile calendaristice

ATENTIE! PIESELE MONTATE SI PIESELE CU AMBALAJUL DETERIORAT NU SE ACCEPTA RETUR!

Cere oferta